Blog

28 Ekim Büyük Gaziantep TEKDEV E-ticaret ve E-ihracat Konferansı

Kayıt için tıklayınEticaret'in Devlerini bir araya getirerek tüm gün E-ticaret ve E-ihracat konuşacağımız etkinliğimize davetlisiniz. Tarih: 28 Ekim 2023 Cumartesi Yer: Teymur Continental Hotel Not: Katılım için Kayıt zorunludur. Kontenjan Sınırlıdır..


Yıl Sonu Muhasebe Geçiş / Devir İşlemleri Hakkında Bilgilendirme

Yıl Sonu Muhasebe Geçiş / Devir İşlemleri Hakkında Bilgilendirme;Muhasebe programı entegrasyonu kullanan müşterilerimiz; eğer muhasebe programlarında yıl / devir işlemi yapacaklarsa entegrasyonun aksamaması için Entegra’da da 2021-2022 yıl / veritaba..


Aliexpress - CIS ile Rusya'ya E-ihracat'a hemen başlayabilirsiniz.

Entegra ile ürünlerinizi Aliexpress.ru da listeleyebilir ve yurtdışına satışa başlayabilirsiniz. Siparişleriniz geldiğinde ürünlerinizi yollamak üzere paketinizi hazırlamanız yeterli olacaktır. Siparişlerinizin ödemeleri mağazanızı açarken vereceğiniz US..


Trendyol Azerbaycan Sipariş Entegrasyonu

Entegra Trendyol Entegrasyonu ile Trendyola listelediğiniz ürünleri Azerbaycana da satabilir, Azerbaycan’dan gelen siparişlerinizin faturalarını mikro ihracat kapsamında kesebilirsiniz.Detayları videoda inceleyebilirsiniz. ..


10 Temmuz 2023 itibariyle Kdv Geçişi

YENİ KDV ORANLARININ GÜNCELLENMESİ HAKKINDA Bildiğiniz gibi 10 Temmuz 2023 Pazartesi itibariyle %8 kdv ile satılan ürünlerin kdv'si %10’a, %18 ile satılan ürünlerin kdv oranı %20’ye güncellenmelidir. Bu işlemi kolayca ve toplu olarak yapabilmeniz için E..


Canlı Demo İmkanı

Entegrasyon çözümlerimizle ilgili bilgi almak ve tüm sorularınızın cevaplarını bulmak için hemen arayın!

0850 733 91 52 - Dahili : 1

Hemen Arayın
Canlı Demo Randevu Formu

Canlı Demo Başvuru Formu

Sistemimizin çalışır halini canlı olarak görerek karar verin!