Blog

n11depom Fulfillment ve Lojistik Entegrasyonu

Entegra - N11Depom Webinarı 1. n11depom nedir, nasıl bir hizmet sunar? n11depom, Entegra, n11.com ve Ekol Lojistik iş birliğiyle sağlanan,  bir depolama ve sipariş yönetimi (fulfillment) hizmetidir. E-Ticaret Lojistiği olarak da tanımlanabilir. Ma..


İşbankası Pazarama Maximum Mobil Pazaryeri Entegrasyonu Hazır! Entegra kullanıcıları Özel Avantajlar.

31 Aralık’a kadar Pazarama’ya üye olup ürünlerinizi yükleyin, Entegra’ya özel tüm kategorilerde 2 puan komisyon indiriminden yararlanın! İş Bankası iştiraki Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş. bünyesinde kurulan ve ilk olar..


Entegra Aylık Geliştirmeler ve Yenilikler Tanıtım Webinarı (Ağustos 2021)

Entegra da aylık olarak yapılan geliştirmeleri tanıttığımız Ağustos 2021 tarihli webinarımızı aşağıdan izleyebilirsiniz....


Bolt Kargo Entegrasyonu Tamamlandı

Bolt Kargo Tanıtım Bilgileri Aşağıdaki gibidir. Bolt Kargo 2020 yılının Mart ayında; her an ulaşılabilir, teslim zamanlamaları kesin ve her paket için gerçek bedel üzerinden sigortalama ile "Bütüncül Hizmet" felsefesini benimseyerek kurulmuştur. 1...


Entegra Yenilikler(01.07.2021 & 01.08.2021)

PAZARYERLERİ İÇİN YAPILAN GELİŞTİRMELER VE YENİLİKLER     N11, hepsiburada, gittigidiyor, trendyol, çiçeksepeti geriye dönük entegradaki pazaryeri sipariş durumunu güncelleme eklendi.     Hepsiburada ürün önerme işleminin otomatik olma..


Canlı Demo İmkanı

Entegrasyon çözümlerimizle ilgili bilgi almak ve tüm sorularınızın cevaplarını bulmak için hemen arayın!

0850 733 91 52 - Dahili : 1

Hemen Arayın
Canlı Demo Randevu Formu

Canlı Demo Başvuru Formu

Sistemimizin çalışır halini canlı olarak görerek karar verin!